فنونی برای آشپزی آسان

[ad_1]

%name فنونی برای آشپزی آسان

اموزش اشپزی آسان

نکاتی برای شناخت تخم مرغ تازه

برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

نکاتی برای پخت تخم مرغ

برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.

رفع بوی سیر

برای رفع بوی سیر از دست هایتان باید یک قاشق استیل را با دقت به تمام نقاط دست و لای انگشتانتان بمالید و سپس دست هایتان را با آب و صابون به طور کامل بشویید. استفاده از پوست زنده شده ی لیمو هم به شما کمک می کند.

پیشنهادی:  آشنایی با روش های پخت ماهی

کاربرد برنج نیم دانه یا خرد شده

برنج خرد شده را می توانید در سوپ، آش و دلمه استفاده کنید. زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند.

کاربرد کاهوهای اضافه ی کم

اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.

راز خوش طعم شدن قارچ

بیشترین مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصیه سر آشپزها نباید آنرا پوست گرفت. پس قارچ هایتان را تمیز بکنید و بشویید یا قارچ های تمیزی بخرید که نیاز نباشد پوست آن ها را جدا کنید.

%name فنونی برای آشپزی آسان

اشپزی اسان ولی خوشمزه

آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ) :

راه اول : تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

پیشنهادی:  آشنایی با انواع ماسوره های قیف

راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم. شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

نگهداری از نان تست

قرار دادن نان تست در یخچال بیات شدن آن را تسریع می کند.

بنابراین بهتر است در یخچال نگهداری نشود بعد از خنک شدن نان می توان آن را در داخل نایلون فریزر به مدت بیشتری نگهداری کنید.

 

نکاتی برای پخت انواع کیک میوه ای

برای تهیه انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.

ادویه خورش قیمه

پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند.

%name فنونی برای آشپزی آسان

آشپزی آسان و خوشمزه

درست کردن سس مایونز

پیشنهادی:  فوت و فن پخت برنج

برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.

نکاتی برای استفاده و پخت سیب زمینی

سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است، آنها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید، دوباره سفت می شوند و تازگی خود را باز می یابند.

• برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.

اسرار خوراکی ها

پرکاربردترین داروی سنتی برای درمان مشکلات مفصلی، زنجبیل هست.

زنجبیل خشک کرده را با کمی روغن دنبه یا زیتون مخلوط کرده و به اطراف مفاصل بمالید.

شستن مفاصل باجوشانده آن برای کاهش ورم هم مفید است.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

[ad_1] طرز پخت لازانیا برای دستور پخت لازانیا، می توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده …