طرز تهیه کیک ساده

[ad_1]

 %name طرز تهیه کیک ساده

دستور پخت کیک ساده

برای طرز تهیه کیک اسفنجی ساده روش های متفاوتی وجود دارد شما می توانید با خیال آسوده یکی از دو دستور زیر را بپزید. همانطور که گفته شده می باشد برای پخت کیک و شیرینی باید تمرکزفکر زیاد داشته باشید و از مرغوب بودن موادتان اعتماد داشته باشید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

آرد 100 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 4 رقم
 بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی
 وانیل نصف قاشق چایخوری
 آب جوش  2 قاشق غذاخوری
 نمک  نوک چاقو

 

* به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد نیاز داریم و ۲۵ گرم شکر به طور مانند اگه کیک ۴ تخم مرغی باشد.

 

* اگر بخواهید کیک تان کاکائویی شود باید همان مقدار از آرد کم کنید و جای آن پودر کاکائو افزایش کنید.

طرز تهیه کیک اسفنجی پایه :

برای پخت کیک ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه قرار بدهید تا گرم شود.

سپس زرده و سفیده را سوا کنید، به سفیده با نوک چاقو نمک بزنید و هم بزنید تا خوب شکل بگیرد به صورتی که کاسه را برگردانید نریزد و کنار بگذارید. زرده و وانیل و شکر را خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن دوبرابر شود خیلی مهم می باشد. آب جوش را افزایش کنید و مجددا هم بزنید.

اکنون آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. در دو مرحله سفیده و آرد را افزایش کنید ابتدا کمی سفیده را به زرده افزایش کنید دورانی با لیسک مخلوط کنید بعد کمی آرد مجددا مخلوط کنید، مجددا سفیده مجددا آرد.

داخل قالب را کاغذ روغنی بیندازید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت 30 الی 40 لحظه بستگی به سایز و حجم مواد و قالب دارد.

پیشنهادی:  3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

اندازه قالب برای کیک 4 تخم مرغی 16 یا 18 سانتیمتر خوب می باشد.

پخت کیک که پایان شد فر را خاموش کنید در فر را نیمه باز کنید و 10 لحظه کیک  داخل فر خاموش با در نیمه باز بماند. و بعد آن را خارج کنید.

طرز تهیه کیک ساده:

%name طرز تهیه کیک ساده

طرز پخت کیک اسفنجی ساده

مواد لازم برای طرز تهیه ی کیک ساده :

 تخم مرغ  4 رقم
 شکر 2 پیمانه
 وانیل  1 قاشق چایخوری
 شیر  1 پیمانه
 کره  یک چهارم پیمانه
آرد معمولی  2 پیمانه
 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

 

دستور پخت کیک :

قبل از حاضرکردن کیک باید همه مواد کیک را اندازه بگیرید و آماده قرار بدهید چون باید خیلی‌ سریع کارتان را انجام بدهید تا آن حباب هایی که ایجاد شده می باشد داخل مایه کیک از بین نرود یعنی‌ قبل از آغاز کار قالب تان را آماده کنید و موادتان اندازه گیری کنید.

در ابتدای کار فرتان را روی درجه حرارت 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.

مواد خوشکتان را مشابه آرد، بکینگ پودر، و نمک را خوب با هم قاطی کنید و یک دور الک کنید.

تخم مرغ ها را به مدت 4 لحظه با درجه میانه همزن برقی هم بزنید. تمرکزفکر کنید که نباید کمتر از 4 لحظه شود این مرحله جزء مراحل مهم این کیک می باشد.

اگر با همزن دستی این کار را می کنید باید مداوم به مدت ۶ لحظه هم بزنید. برای آسودگی کار می توانید از غذاساز استفاده کنید. با غذاساز به مدت 4 لحظه هم بزنید.

پیشنهادی:  طرز تهیه کیک حلوا

بعد از 4 لحظه هم زدن تخم مرغ کرم رنگ می شود و کمی پف می کند، شکر را افزایش کنید و باز هم بزنید به مدت 5 لحظه با همزن برقی یا غذا ساز هم بزنید.

بعد از این مدت یک کرم پفی و کرم رنگی خواهید داشت.

شیر و کره را روی اجاق گاز یا ماکروفر بگذارید تا با هم مخلوط شوند و کره آب شود اما حواستان باشد نباید شیر به جوش بیاید همین که کره آب شد کافی می باشد. مخلوط آرد را افزایش کنید و با دور کند به مدت چند ثانیه هم بزنید تا آرد با کرمتان مخلوط شود.

مخلوط شیر و کره که گرم هستند را بریزید و باز با دور کند هم بزنید حدودا کمتر از ۱ لحظه و در حدی که موادتان یک دست شود.

مخلوط مایع کیک را داخل قالبی که چرب کردید و کمی آردپاشی کردید بریزید. و داخل فر داغ قرار بدهید، تا 20 لحظه ی اول به هیچ عنوان در فر را باز نکیند و بعد از 35 لحظه کیک را کمی جلو بیاورید. و اگر حس کردید پخته می باشد با خلال دندان داخل آن فرو کنید اگر کیکی به خلال دندان نچسبید کیک پخته می باشد و آن را از داخل فر بیرون بیاورید، اگر پاک نبود دوباره آن را داخل فر قرار بدهید یک روشی که بخواهید تشخیص بدهید کیک پخته می باشد یا نه، زمانی که زیر آن پخته شد روی کیک آغاز به دگرگونی رنگ می دهد.

بعد از گذشت زمانه کوتاهی قوس روی کیک می خوابد. 10 تا 15 لحظه شکیبایی کنید کیک داخل قالب بماند و بعد کیک را با یک چاقو از لبه های قالب سوا کنید.

پیشنهادی:  طرز تهیه حلوا مرمری، حلوایی مجلسی

سعی‌ نکنید که کیک را برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده می باشد.

کیک اسفنجی را همیشه با تیز‌ترین چاقوی که دارید برش بزنید.

تصور کنید می خواهید یک کیک تولد عالی درست کنید، اگر بتوانید یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزید، تقریبا نصف بیشتر راه را رفته اید.

کلا پایه اکثر کیک هایی که شغل ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی می باشد. که با یا به صورت شکلاتی یا وانیلی درست می شود. برای مراسم های خود میتوانید از با خمیر فوندانت و خامه کیکتان را تزیین کنید.

%name طرز تهیه کیک ساده

نکاتی برای تهیه ی کیک ساده ی اسفنجی

نکاتی برای تهیه ی کیک اسفنجی :

برای سوا کردن آسوده زرده و سفیده ی تخم مرغ سرد باشد بهتر می باشد. و بعد از سوا کردنشان بگذارید به دمای محیط برسند.

 اگر خواستید پودر کاکائو بزنید وقتی زرده و شکر کاملا کرم رنگ شد به زرده افزایش کنید.

 خیلی ها می پرسند چرا یک جهت کیک پف نمی کند؟ امکان دارد بکینگ پودر با مواد خوب مخلوط نشده باشند.

 چرا کیک تان پف نمی کند؟ زمانی که در بکینگ پودر را باز می کنید تا سه ماه بعد باید استفاده شود زیرا در غیر اینصورت خاصیت شان را از دست می دهند. بعد از باز کردن بکینگ پودر آن را داخل یخچال قرار بدهید.

 برای پخت کیک اندازه ی مواد باید خیلی با تمرکزفکر و درست انجام شود.

 آرد کیک باید خیلی با کیفیت و تازه باشد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

[ad_1] طرز تهیه کیک عصرانه طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه انواع کیک عصرانه شکلاتی، ساده …