روش های فریز کردن غوره

[ad_1]

%name روش های فریز کردن غوره

غوره ها را بشویید وقتی خشک شدند داخل فریزر نگهداری کنید

من همیشه فصل غوره های ریز و بدون هسته که می شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می گویند) مقداری فریز می کنم و برای بعضی غذاها و خورش ها استفاده می کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک ها و کلا هر غذاهایی که طعم ترش دارد با این غوره ها عالی می شوند.

پیشنهادی:  تمیز کردن لکه های رنگ از روی لباس

یکی از راه های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذاها لذت ببریم.

اکثرا این غوره ی فریز شده را، مثل غوره ی تازه برای داخل بعضی غذاها استفاده کنید.

پیشنهادی:  میز شب یلدا

برای فریز کردن غوره هم می توانید داخل نایلون بریزید یا کاسه در دار فرقی ندارد. تنها مهم این هست که خوب در آن را ببندید و استوار باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

تمرکزفکر کنید قطعا آب غوره ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موعد استفاده به آسودگی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا سوا هستند.

پیشنهادی:  نحوه ی شستن پرده با بخارشوی

غوره ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید تحول رنگ می دهد و رو به قهوه ای می رود.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

دلایل بوی بد کولر آبی چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟

[ad_1] بوی بد کولر آبی چگونه از بوی بد کولر آبی خلاص شویم؟ به وجود …