نکاتی برای خشک کردن سبزیجات

راهنمای خشک کردن سبزی,نکاتی برای خشک کردن سبزی

بعد از شستن سبزی ها را روی پارچه ای تمیز در جای تاریک و خنک خشک کنید

سبزی هایی که من هر ساله برای خشک کردن استفاده می کنم شامل: نعناع و جعفری و شوید و ترخان و مرزه و شنبلیشله می شوند.

من تره و پیازچه خشک نمی کنم و به صورت تازه داخل کتلت و شامی و بعضی از غذاها استفاده می کنم. اما اگر خواستید خشک کنید سر و ته نره ها را جدا کنید و تره ها را به صورت نگینی با ساطور خرد کنید و با آب بشویید و آبکش کنید بعد کمی نمک بزنید و روی پارچه خشک کنید و بعد کف دستتان پودر کنید.

سبزی هایتان را در آفتاب خشک نکنید در جای کم نور و خنک خشک کنید تا رنگ شان سبز شوند.

سبزی خشک های مخلوط من شامل: مخلوطی از شوید، نعناع، جعفری، ترخان، مرزه و شنبلیله هستند همه این سبزی ها را به صورت جدا خشک می کنم و بعد مخلوط می کنم همین طور که می دانید شنبلیله باید خیلی کم باشد چون غذا را تلخ می کند. می توانید آن ها را جداگانه نگهداری کنید و هنگام مصرف از هر کدام مقداری مخلوط کنید.

این سبزی مخلوط داخل غذاهایی مانند ماکارونی، لازانیا، انواع کتلت و شامی، دلمه و دمی و کوفته و تاس کباب بریزید و از طعم آن ها لذت ببرید.

سبزی ها را پاک کنید بهتر است برگ ها باشند و ساقه زیادی داخل سبزی ها نباشد. سبزی ها را تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خارج شوند سپس روی پارچه ای تمیز در جای تاریک و خنک پهن کنید و روی 1 یا 2 بار سبزی ها را زیر و رو کنید و اجازه بدهید تا خوب خشک شوند. و بعد با دست آن ها را خرد کنید هرگز سبزی خشک را آسیاب نکنید زیرا ظاهر بدی به غذاهایتان می دهد.

پیشنهادی:  آموزش تصویری دوخت دامن توتو + مدل های دامن توتو

از تره خرد شده یا خشک شده در غذاهای اصیل سنندجی مانند قیمه و کورگ استفاده می کنم.

از ترخان برای ترشی و خیارشور و مخصوصا برای دلمه استفاده می کنم.

از مرزه برای انواع کوفته و شامی و گاهی هم وقتی نیمرو درست کردم در آخر روی آن می ریزم.

از جعفری بیشتر برای سوپ استفاده می کنم.

شما اگر اهل سفر و تفریح هستید می توانید سبزی آش و خورشتی و حتی سبزی سوپ را به صورت مخلوط خشک کنید و آن را همراه خود به مسافرت ببرید بدون اینکه نگران خراب شدن آن باشید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

آیا می دانید نام درختان بهشتی چیست؟

آشنایی با درختان بهشتی نام درختان بهشتی در برخی از آیات قرآن کریم به نوع …